Om

Min profilbild

god natt

nu har akvile akt hem. hon var jätteledsen när hon skulle aka, sa till och med 3-aringen började grata och krävde att fa följa med till flygplatsen. det fick han och det var längesen jag hade en sa här slapp eftermiddag. jag ville fan grata av lycka. jag och hostmum gick pa en promenad längs rhein (jag älskar gangvägen där, man kan ga flera mil tydligen) med bebisen och 1-aringen och eftersom det var typ 30 grader var det hur skönt som helst.

efter nagra timmars promenad, lek och sol gick vi hem och lagade middag till 1-aringen och sen satte vi honom framför tvn tills 3-aringen kom hem fran flygplatsen. hade världens roligaste konversationer idag med 3-aringen förresten, ibland undrar jag vad som förssiggar i hans huvud alltsa. for example:

jag satt och gjorde honom sällskap när han at, eftersom 1-aringen redan somnat för längesen. som vanligt maste han testa mina gränser och börjar spotta saft i glaset..
jag - stop that, you know that we don't play with food.
3-aringen - yes...
jag - so why do you do it?
3-aringen - because i'm a nutcase!

nu ikväll hade vi barbeque-kväll och grillade lamm och ox-filé och drack rött vin. snacka om grown-up dinner. efter maten satt jag och hostmum kvar vid bordet och at glass och pratade. fan vad jag trivs i den här familjen. kunde inte hittat en bättre värdfamilj. imorgonbitti kommer var cleaninglady och under tiden hon är här ska jag, hostmum och 1-aringen aka och grocery-shoppa. hon ska även köpa ett tyskt simkort till mig och fylla pa det med pengar. haha jag tackar och tar emot. pa min lunch är jag ensam med alla 3 pojkarna eftersom hostmum har en appointment at the massage-ställe. haha. international sentence. och sen pa eftermiddagen kommer barnens mormor och mormorns man. sa det blir nog helt okej!

kort inlägg va? haha. nej fy fan. nu blir det film och sen sängen. borde egentligen flytta in i det andra rummet men jag pallar inte förren jag kollat att det inte finns nagra spindlar där inne. jag fick panik idag da jag sag en spindel sa jag hällde aceton i en sprayflaska och attackerade den. den krampade nagra ganger, sen sjönk den ihop och dog. i think i'm going to hell now.

puss

=)

just när man trodde sommaren var över kommer den tillbaka ganger 4000, sa jävla skönt. barnen är gladare och snällare när dom kan vara ute sa det tackar vi gud för allihopa. just nu är det närmare 30gradersstrecket och solsken.

jaha, whats new? idag aker akvile hem. om en timme skjutsar hostdad henne till flygplatsen i frankfurt (tror jag det var) sa hon packar det sista pa sitt rum nu. jag flyttar in i det rummet ikväll eftersom det är större. hon har till och med köpt medel mot spindlar och tvättar väggar och tak med det, haha. jag antar att hon kommer sakna mig lite eftersom hon gör sana uppoffringar för min skull. haha!

anyways, nu ska jag ga upp och äta lunch. även det första jag äter idag eftersom vitt bröd med nutella eller sylt inte är min favoritfrukost :)

HÖRS DA!


nästan 3 veckor!

har inte uppdaterat pa ett tag, men det har inte hänt sa jättemycket heller. i gar akte jag, hostmum och bebisen till en liten stad typ 3 mil fran där vi bor eftersom hostmum skulle till frisören och precis som mig sa har hon svart att lita pa frisörer, sa hon väljer alltsa att hellre aka bil 3 mil än att ga till en av alla 1000 frisörer här i stan. hur som helst sa var det sjukt fint där (som överallt här i tyskland) och jag fick se hostmums gamla skola, det var typ en kyrka fast gigantisk. tydligen svindyrt att ga där plus att det var en flickskola och de hade nunnor som lärare. jag trodde hon skämtade men icke! sa det var coolt! medans jag väntade pa att hon skulle klippa sig gick jag runt i en liten stad (läs: vikingatiden) med en skrikande bebis i vagnen. helt plötsligt ser jag en adidaströja med svenska färger. den hänger helt ensam pa en hängare utanför en affär, med 85% rabatt. jag var helt enkelt tvungen att köpa den för att inte sverige skulle se sa mobbat ut. inte för att den var speciellt snygg, men utav princip liksom. snacka om att ställa upp för sitt land. jag kräver ett tack fran svenska staten.

idag hade vi goodbye-dinner för akvile som aker hem imorgon. det är sa jääävla trakigt att hon aker, vi har haft hur kul som helst. men det är verkligen inte sista gangen vi ses! hon vill egentligen stanna ett ar hon ocksa (och familjen vill ocksa det eftersom det är hur smidigt som helst när vi är tva) men hon maste aka tillbaka och ga sitt sista ar pa universitetet. men jag ska aka och hälsa pa henne i litauen senare och hon kanske kommer hit och hälsar pa i december. 

en sak som är as konstig med tyskland (eller bara denna stad, jag vet inte?) är att killar glor som om dom aldrig sett tjejer förut. det spelar ingen roll om dom är 12 eller 52 ar sa stirrar dom när man gar förbi, och dom flesta maste även säga nagot. typ "nice laaadieeeeees" haha! sa muppigt. nu ska jag sova! god natt 

 

dag 17

ännu en "arbets"dag är över. let's see.. vi har varit i parken. intressant va? och jag har lärt 1-aringen att säga anka och bil. sjukt gulligt när han säger bil eftersom han vägrar säga "car" utan nu är det antingen bil eller auto som gäller. "biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii" eller "aukoooooo"

Vi ska fa pengar och ga ut och äta pa restaurang ikväll, som ungefär var tredje dag. jag älskart! fast jag älskar maten hostmum lagar ocksa. men jag saknar kycklingtortillas haha. sjukt länge sen jag at det nu. lova att vi äter det när jag kommer hem och hälsar pa om nagon manad? BRA!

en fraga: varför tror alla tyskar att svenskar endast äter fisk och inget annat? jag tycker inte vi äter speciellt mycket fisk enda. jja. fördomar i guess. nu ska jag ga och städa undan efter barnens middag och sen tror jag vi aker och äter!


PUSS


!

mamma! jag vet att du läser här var 10onde minut :) kan du eller pappa sätta in 100:- pa min mobil och ringa mig? eller prova ringa utan att fylla pa först, men jag tror inte det funkar.

mitt mobilnummer blir 0049-738440106 tror jag.  eller sa har jag missuppfattat. TESTA NU!

god morgon

jag säger bara en sak. fy fan vad trött jag ääääääär. barnen har sprungit runt pa övervaningen och skrikit sen klockan 5 typ. blä. kaffe nu och sen langpromenad med en gnällig 1-aring.

puss

lite shopping

eftersom hostdad kom hem fran rumänien pa eftermiddagen fick vi sluta tidigare, redan klockan 16. sa vi bytte om lite snabbt och tog tunnelbanan till bonn. helt underbar stad verkligen men trots att vi bor sjukt nära har vi bara orkat aka dit 2 ggr nu pa de snart 3 veckorna jag varit här. bla bla bla jag är för trött för att skriva massa detaljer, vi sprang runt där tills klockan var 19.30 och da tog vi tunnelbanan hem och at en skitgod pastarätt. jag hann bara shoppa litegrann (vilket kanske är lika bra) sa det jag fick med mig hem var: ett vitt linne, ett par vita tygskor, ett armband, en tröja, en väska och lite harvardsprodukter fran min nya favoritaffär som jag inte minns vad den hette. den var i alla fall full med frisör-har-produkter. idag fick det bli:


anti split-ends leave in conditioner - tigi bed head


världens bästa harvardsprodukt - osis dust it.

nästa gang jag är där blir det shampoo, balsam och nagon inpackning fran kerastase. eller har ni nagot tips pa nagot bättre märke? 

just det, jag och akvile är pa säsong 3 nu (jag har dock sett alla avsnitt redan typ 7 ggr) i 2 and a half men. vi kanske hinner se klart innan hon aker. 4 dagar kvar. fy fan vad trakigt det kommer bli när hon aker. vi har umgatts typ 24/7 i tre veckor och nu kommer vi kanske aldrig mer ses. vem vet! nu ska jag se pa nagon film och försöka sova. puss

förresten

mamma eller pappa, om ni läser detta, har datorn kommit? skicka sms eller svara i kommentarsfältet..

PUSS

onsdag

i morse klockan 10 akte jag, hostmum och bebisen till stan och anmälde mig som deras au-pair. sa nu är jag (jag citerar) "a german inhabitant" som killen pa anmälningsstället sa vackert uttryckte det. a german inhabitant who doesn't speak a word german. men det är ju trots allt inte hela världen. efter vi hade varit där akte vi till the grocerystore och handlade. en jävligt sjuk grej som jag aldrig sett i sverige (kan bero pa att det inte finns) är att här kan man handla alkohol i mataffärerna. och över hela stan finns det stora reklamskyltar för t.e.x. cigaretter och sprit. tror inte jag sett det i sverige sen -98 eller nagot.

just nu har jag egentligen some time off men eftersom hostmum är pa massageterapi sitter jag här med laptopen i knät och barnvaktar en sovande 1-aring och en 3-aring som är sa inne i tv-programmet han ser att han inte skulle märka om huset brann ner. saaa det är inte direkt hard work.

idag kommer hostdad hem ocksa, sa vi far nog eftermiddagen off tror jag/hoppas jag. i sa fall blir det nog shopping i lilla bad godesberg, eller kanske bonn om vi orkar (det är as jobbigt. maste sitta i en tunnelbana i 9 minuter)

nu ska jag äta müsli med mjölk. tysk mjölk. det är inte ens en ko pa förpackningen. auf wiedersehen

freetime

varje dag har vi free-time mellan 13-15.30 och det är det som far mig att överleva morgonen. jag tänker varje morgon när klockan ringer klockan 7 att jag ska ta en powernap pa dagen. dock är jag alltid trött tills ungefär 12.45 och sen är jag hur pigg som helst. vilket resulterar i att jag inte tar nagon nap, vilket leder vidare till att jag är helt slut klockan 19 efter att ha jagat och livvaktat en självmordsbenägen 1-aring hela dagen! 

just nu ligger jag i sängen med hostdads laptop i knät. ligger sa jävla skönt sa jag vill aldrig flytta mig. men nu ropar akvile att det är dags att ga till parken med pojkarna. jaja. vi hörs!


dag 16

är hösten pa G i sverige ocksa eller är det bara i tyskland det är svinkallt? var ute och gick langpromenad med 1-aringen i morse när familjens cleaning-lady var här, och jag höll pa att frysa sönder. som tur är sa blev det lite varmare nu pa dagen. förresten är jag sa jävla glad att relativt manga i den här stan enda kan engelska. atminstone litegrann. annars skulle det vara omöjligt för mig att t.e.x köpa bröd som vi gör varje morgon. alltid samma: 3 minibaguetter, 2 mörka bröd och 2 chokobrötchen (stavningen är med all säkerhet fel) det är i alla fall vitt bröd med chokladbitar i. nyttigt och bra för barnen. not. men a andra sidan dricker dom ju kolsyrad äppeljuice ur nappflaskorna sa jag vet inte om det gör nagon skillnad.

sag precis pa postens hemsida att datorn är framme i ö-vik och att avin är skickad. vet dock inte om den kommit hem ännu eller om det blir imorgon? paketet väger 2.2 kg. haha. fan vad lite för en dator. men sa väger den ju 0.99kg ocksa sa.

förresten sebbe: du vet dom där kinderchoklad-godisarna som du köper pa hemköp för 4 kr styck? här kan man köpa 20 sana i en förpackning för 15 kr. haha!  eller 10 styckna för typ 8 kr. lite skillnad enda! kan skicka hem nagra kilo. haha!

nej nu ska jag duscha och sen far vi se om vi snabbar oss till stan en sväng. fick lönen idag (har "jobbat" 16 dagar men fick enda full lön) puss


"then i throw you in the toilet and then i close the toilet"

haha. jag älskar 3-aringens hot. finns det nagot sötare än smabarn som pratar engelska?

idag höll jag seriöst pa att börja lipa. spindlar överallt = typ ingen sömn alls pa 2,5 dygn. bara kaffe, kaffe, kaffe och latsas som ingenting inför värdfamiljen. vill ju inte att dom ska tro att jag är en tönt. men fy fan alltsa. men som av ett mirakel hade värdmamman köpt "myggnät" till mitt fönster för akvile hade skvallrat att jag är livrädd för spindlarna. haha. sa nu far vi helt enkelt se. men det blir nog soffan i natt enda.

nu ska vi ut och ga en sväng längs rhein. puss

"zazzzzzer"

haha. sa säger min 1-aring sa fort han ser eller hör vatten. hur sött som helst. notera "z" eftersom han läspar da han säger det. blä vad jag tycker om honom. och 3-aringen. och bebisen.

för tva veckor sen satt jag i ett plan pa väg hit. ungefär halvvägs framme. fan vad fort det gar. nu ska jag hoppa in i duschen och sen vet jag inte riktigt. far höra med akvile vad hon vill hitta pa. 500:- pa att hon vill se 2 and a halv men eftersom hon vill se alla avsnitt innan hon aker om 6 dagar. good luck liksom, bara 130 avsnitt kvar!

puß (haha, lazy tyskar som inte kan skriva 2 s utan istället hittar pa en helt ny bokstav. muppar)


just det, mor och far, har datorn kommit?

ASUS Eee PC 900-W054 white

nu är denna vackra skapelse snart min. en vit minilaptop fran asus. mjau! den väger mindre än 1 kg och följer utan problem med i väskan. perfekt nu när jag kommer att resa en hel del.

Dela med dig av dina foton från resan redan innan du kommit hem. Shoppa på webben utan att koppla in sladdar. Lek och lär med den senaste teknologin utan att behöva läsa tekniska manualer. Spela, koppla av eller bli underhållen on the go med skaksäker design. Kontakta vänner och familj med bara några klick.

Mobilitet & Pålitlighet
Eftersom Eee är hälften så stor som vanliga notebooks och väger mindre än 1 kg kan du ta med den överallt. Skakningar eller stötar är inte längre ett problem. Eee har en pålitlig, stabil hårddisk av solid-state-typ som är stöttålig.
Strömsnål design ger längre batteritid då du är på väg.

Arbete & anslutbarhet
Du är alltid uppkopplad med den inbyggda WiFi 802.11 b/g som automatiskt upptäcker och ansluter till Internet vid varje hotspot. Programvara för dokument och e-post är inkluderade i Eee PC, tillsammans med en samling annan produktiv programvara som du kan behöva.
Ladda upp foto och video och dela med dig direkt via Flickr eller YouTube utan att behöva vänta till du kommer hem.

Media & underhållning
Njut av musik och video med hjälp av ett omfattande stöd för en mängd olika typer av digital multimedia. Logga in på Skype eller andra nätverk, och du kan kontakta vänner överallt, när som helst.
Undvik trassel med kablar tack vare inbyggd kortläsare, webbkamera, högtalare och mikrofon.

söndag, dag 13 i tyskland

jaha, ännu en dag är förbi. tänk om hela aret gar sahär fort som de senaste 2 veckorna gjort. da är jag nog hemma igen innan jag hinner märka det själv. det är hur som helst söndag idag vilket i tyskland tydligen är detsamma som den dagen da man stänger alla affärer hela dagen (inklusive mataffärer). trakigt eftersom jag och akvile fick ledigt fran klockan 13... vi har kollat klart pa hela säsong 1 av 2 and a half men. bra dag. sen tog vi en sväng till the gas station som tro det eller ej var öppet. köpte ett paket med kinder-choklad-prylar och sen gick vi ner och satte oss pa en bänk vid rhein. 

nu ska jag kila ner och se nagra avsnitt 2 and a half men innan jag somnar. god bless min externa harddisk och hostdads laptop (som iofs är min under det närmaste aret) 

puss

vi kan kalla det en produktiv kväll

jaha. sen vi slutade runt 19.00 har jag hunnit: äta musli, lyckats dra med mig akvile i 2 and a half men-träsket (hon är helt galen i det nu, igar visste hon inte vad det var), sett 11 avsnitt av nyss nämnda tv-serie, beställt en ny laptop samt suttit och slö-chattat i en timme. vilket äventyrligt liv jag lever här nere, haha! nä men vädret är skitdaligt sa vi bestämde oss för att inte ga ut ikväll.

nu borde jag verkligen sova. hostdad aker till rumänien (!) imorgon med jobbet och blir borta till onsdag, sa vi börjar 8 varje morgon nu eftersom hostmum behöver hjälp med barnen pa morgonen. men vi har eftermiddagen off imorgon eftersom barnens mormor kommer. fy vad skööööööönt! och om pojkarna är lika jobbiga imorgon som dom var idag sa vet jag inte vad vi gör. runt lunch i dag lag hostmum i soffan och bad hostdad att slänga 3-aringen i rhein. hahah! sa trött var hon.

godnatt

"you're a small little crunchy!"

igar berättade ju hostdad att vi fick morgonen off (eller fram till 15) sa jag sov typ till 9. haha. vilken sovmorgon jämfört med andra dagar. nagra timmar senare gick jag och akvile in till stan och var där till tre. at kebab och grejer och var pa h&m som alltid. idag spelade dom till och med en svensk lat där inne, ni vet den där robyn & kleerup. när vi kommer tillbaka hit berättar hostmum att dom ska iväg och handla och eftersom bilen bara rymmer 5 personer (even if it's a huuuuuge car) sa vi fick hela dagen off. so nice! vi gjorde segergester hela vägen ner för trappen till vara rum!

dagens coolaste maste absolut varit när jag satt och lyssnade pa akviles mp3, bläddrade bland alla ryska latar, och helt plötsligt kommer jag fram till 3 latar med MANS. NI VET MIN MANS. ZELMERLÖW. fyfan. jag blev as chockad. dock visste hon inte att han var svensk. men enda. hon lyssnar pa bade danny och mans. cooool.

yeah yeah. bye folks!





00:10

jag och akvile har faktiskt inte varit i stan ikväll tro det eller ej. när vi slutade at vi middag med helen & greg och sen gick vi ner pa mitt rum och läste cosmopolitan och sag massa avsnitt 2 and a half men. nu är jag sjukt trött men jag vagar inte sova eftersom det kröp en äckligt stor spindel pa min säng. dock har akvile redan slängt ut den, men enda.. fy fan. jag skulle kunna boka flygbiljetten hem nu bara för den.

en kul grej idag var att akvile (hon är fran litauen) gick runt och sjöng pa "if only you" som är svenska idol-dannys lat. saa coolt egentligen att hon vet vem han är. haha.

och just det, här om dagen satt jag med 3aringen när han at lunch, och han började spotta saft pa golvet sa jag sa at honom pa skarpen att han inte far göra sa, och att han vet om det. (han testar mig bara) gissa vad han svarade?!
- "but i'm a cat!"
hahah. jo, för katter spottar ju hela tiden. det är det enda dom gör. mupp-unge! nu ska jag nog vaga mig ner och sova! puss

life is life is life is good

ännu en dag är slut, dag 10 här i tyskland. idag har det varit hur varmt som helst och pojkarna har varit underbara. jag skriver aldrig nagot om vad jag gör pa dagarna eftersom det är samma saker varje dag. vi vaknar runt 7, börjar 8 (äter frukost med barnen och sa) sen aker 3-aringen till skolan och jag och akvile tar med 1-aringen pa en langpromenad längs rhein, stannar i parken nagra timmar och leker med honom, till kl 12 da 3-aringen kommer hem igen. da gör vi lunch till dom och sen sover dom i nagra timmar. idag t.e.x. sov dom enda till 15.30. och da har vi free time sa länge dom sover. efter det äter dom nat litet snack och sen gar vi ut igen. ganska enformigt men jag gillar det. idag träffade vi en pappa med sin dotter (exakt lika gammal som 1-aringen) och pappan pratade jättebra engelska sa det var kul! nu sover barnen och jag och akvile ska in till stan som vanligt. ingenting är öppet men vi sitter pa mcdonalds och dricker cola och snackar. och tittar pa folk. om man tycker att man sett konstiga människor i sverige sa är det ingenting mot här.

förresten sa fick jag paketet idag, mamma och pappa! bara sa ni vet! :) tack!

nu ska vi ga! PUSS

hey

igar regnade det och var kallt, idag är det typ 35 grader eller nat. nu har vi snart lunchbreak, saaaa hejda!

1-0 till nya au-pairen

idag var en helt sjuk dag. pa förmiddagen var allt frid och fröjd eftersom 3aringen gar i skolan 8-12 och vi bara har 1aringen att se efter. (2 au-pairer pa 1 barn är inte direkt hard work, speciellt inte när han är 1ar gammal) jag tog en promenad med honom längs rhein medans akvile tog tunnelbanan in till stan och handlade. det bästa med att jag inte kan tyska är att dom inte skickar mig för att handla eftersom jag enda inte förstar varesig vad folk säger eller vad det star pa matförpackningarna.
efter 12 bröt helvetet ut. det började regna = vi var tvungna att stanna inne eftersom barnen tydligen inte far vara ute när det regnar. dalig idé säger jag. 1aringen och 3aringen brakade kanske 50 ganger pa 3 timmar, och da snackar vi inte lite tjafs, utan här dödar vi varandra. och 1aringen har en konstig ovana att sa fort han blir arg, kasta sig pa golvet och dunka huvudet allt han kan om och om igen. eller mot stentrappen. eller väggen. eller folk.

när vi slutat gav hostmum oss 500kr och skickade iväg oss till bonn för att äta middag. sa nu är vi hemma igen och ska snart sova. var bara tvungen att skriva av mig lite. hörs imorgon eller nat. gonatt!

förresten berättade värdmamman att 1aringen hade gratit och skrikit när jag gick fran huset mitt pa dagen. haha. 1-0 till mig. han hatar annars nya människor och grater bara sa efter mamma eller pappa.



godnatt... snart

kom precis hem efter ännu en kväll i bad godesberg. vi bor 10 minuter med tunnelbana fran bonn, som är mycket större, men orkar aldrig aka dit. sa vi haller oss till var lilla stad helt enkelt.

jag borde redan sova nu eftersom mitt mobilalarm är inställt pa 7 imorgon, som alla andra dagar. men jag är inte trött. konstigt nog. har varit dödligt trött hela dagen (läs: senaste tre dagarna) men imorgon är bara 1aringen hemma eftersom 3aringen har börjat skolan. ja. skolan. detta är inte dagis, utan han lär sig faktiskt saker där. helt sjukt. sa vi är tva au-pairer pa ett barn som helst leker för sig själv. saaa underbart!

förresten, om jag aker hem innan nästa sommar är det pa grund av spindlarna. fyfan! jag blir ju helt skakis av spindlarna i sverige.

jaja. puss och godnatt!

haha

familjen jag bor i är sa jävla rolig. för nagra dagar sen t.e.x satt värdpappan och hjälpte 3aringen med jackan och skorna. han far inte riktigt pa sig skorna utan ber om hjälp. da säger värdpappan: "come on! what are you, five years old?"

och idag satt jag och akvile och gjorde 3aringen sällskap när han at middag, och 3aringen fragar akvile:

- "why are you smiling?"
- "because i like you"
och värdpappan sitter 2 rum bort:
- "HAHA"

lycka!!!

gick in pa facebook en sväng, och hade fatt tva nya meddelanden. det första var fran en finsk tjej som bor bara 5 minuters gangväg härifran och ska stanna ett ar :D och det andra var fran en norsk tjej som bor typ lika nära. OH MY GOD! jag kanske inte dör när akvile aker enda!

TACK GUD!

tisdag

idag har jag varit här en vecka och en dag. fan vad snabbt tiden har gatt enda. jag och akvile har some time off nu fram till 15:30 eftersom pojkarna är pa sjukhuset. sa vi gar runt här och dricker starbucks-kaffe. lite gott da.

vi skrattar fortfarande at en grej som hände igar. vi var pa mcdonalds (haha) och satt där och tittade pa folk typ 23 nagon gang. det är barn överallt eftersom araberna verkar vakna da, och helt plötsligt kommer det in en liten typ 2 arig arab med en leksaks kalashikov. vi höll pa att garva sönder oss. dessutom har vi gjort en lista pa nagra bra saker med staden vi bor i:

1. killen i call-shopen (ett ställe där dom har massa telefonbas där man kan ringa till utlandet as billigt. vi fick ringa gratis. haha)
2. människorna pa mcdonalds (alla pratar engelska. loves it)
3. rhein. floden ni vet.
4. att vi bor i ett rikemansomrade.

ja, nu ska jag röra pa mig. sitter jag här somnar jag nog. ha det bra everyone.

hard work-work

haha. fin fördelning av arbetet i detta hus. nyss akte hostmum och akvile till sjukhuset med tva skrikande (läs: livrädda) 1 och 3aringar, och här sitter jag framför datorn och barnvaktar en sovande 2 veckor gammal bebis. när dom kommer hem igen ska dom sova och jag och akvile ska in till stan och kika som vanligt. det är nagon slags stadsfest här denna vecka sa det är ganska mycket folk och sa. kul kul. hoppas bara vi inte träffar vara italienska kompisar. det är sa jävla konstigt att vi ens kan kommunicera. jag pratar svenska och engelska, akvile pratar lithauiska, engelska och tyska, och italienarna pratar italienska och typ arabiska. ända kan vi sittta och prata i typ 2 timmar. haha. weird.

hoppas allt är bra med er därhemma.

seriöst

jag har varit här exakt en vecka idag, och jag haller redan pa att bli en mentalpatient. hur jag än försöker kan jag inte fa "frosty the snowman" ur hjärnan. jag sjunger den dag ut och dag in. fy fan för barnfilmer!

nu ska vi dricka kaffe och sen ga in till stan 1 timme. vi har rast till kl 3 och sen ska jagumgas med bebisen haha. hard work-work.

imorgon börjar fyo (3aringen) skolan/dagis igen. saaaaaaaaa skönt det ska bli. en unge pa 2 au-pairer hela dagen. en 1aring som kan leka 4 timmar med en pinne i parken. HIMLEN.

PUSS

godnatt

kom precis hem fran den lilla staden nu (lika stor som östersund typ) har varit där varje dag och varje kväll sen jag kom hit, och idag var första gangen vi tog tunnelbanan dit. as nice att slippa ga typ 3 km 500ggr varje dag.

ja just det, igar till middag grillade vi lammfilé och drack rött vin fran -97. sa ni vet! hahah! puss

puss

idag är det sjukt fint väder. säkert typ 30 grader och solsken. vi har varit ute hela dagen med pojkarna, akte färja och gick längs rhein. nu tar dom en nap och sen ska vi ut och ga igen. ikväll ska vi fa pengar och ga och äta pa en restaurang med utsikt över floden. aaah det är sa fint här!!

hörs sen. pussss

i love it here

förresten, om denna familj behöver en ny au-pair nästa sommar da jag aker sa rekommenderar jag er att kontakta mig om ni är intresserade. jag tror seriöst inte det finns nagon bättre värdfamilj.

grundlönen för en au-pair i tyskland är typ 260-280 euro, men fran och med nästa manad far jag 500 euro eftersom jag är ensam au-pair i huset. jag bara "VA?"  dom flesta familjer har väl bara en au-pair vad jag vet? jaja. jag klagar verkligen inte även om det är ganska jobbigt ibland med 2 smakillar och en bebis. sen betalar dom min tyskakurs som startar om 10 dagar, jag ska fa medlemskap pa ett fitness center för tjejer, jag far en ny mobil och jag kommer att fa resa massor. plus att här om dagen da jag och akvile gick  till stan pa eftermiddagen gav dom oss 50 euro (500kr) "om vi blev hungriga".
sa vi gick till en restaurang och at kött och pommes. niiiiiiice.

ps. jag har börjat tänka pa engelska. hur bra är det? plus att jag far massa tyska ord pa hjärnan. haha. och en barnsang om ett tag. (train, eisenbahn ni vet)

sunshine

igar kom barnens mormor och morfar hit (eller ja, mormor och mormorns nya kille) sa det blev en skön dag. vi var alltsa 6 vuxna pa 3 barn sa det var inte direkt stressigt. pa eftermiddagen följde jag med hostmum (som är 8 ar äldre än mig, sa det känns ganska konstigt att skriva sa) till massageterapeuten, hon har fortfarande nackspärr sa pa mandag ska hon pa röntgen och sa. jag stod i receptionen med bebisen och väntade, och bad till gud att han inte skulle vakna. och som ett mirakel sa sov han hela timmen hon var där inne, trots alla typ 10 tyskar som kom fram och fragade hur gammal han var, och sa hur duktig jag var som var en sa ung mamma. haha! det finns sa mycket konstig folk här. igar kväll när jag och akvile gick till stan träffade vi nagra killar fran italien, och dom blev helt galna när vi sa att vi kommer fran sverige och litauen. jag fick till och med en ring av en kille, haha!

i morse vaknade jag 9, och gick in till stan ett tag. har letat över typ hela bonn efter "english magazines" men eftersom det inte finns nagra som ens förstar engelska (ja, helt seriöst) sa har jag börjat gett upp.
just nu sover barnen, akvile är i stan och letar medel mot spindlar (ni ska se spindlarna här alltsa. fyyyfaaaan) och jag ska leta vidare pa internet efter en laptop, ikväll ska vi ha en barbeque-kväll och nagra kompisar till familjen kommer hit.

om nagon har nat tips pa nat simkort som det är as billigt att skicka sms med fran tyskland sa lovar jag att älska den för alltid. verkligen alltid.

puss pa er mina svenskar. (jag skulle kunna döda för att fa träffa nagon svensk nu alltsa. jag blir galen av all tyska. skulle till och med bli glad av en norsk. eventuellt dansk.)

dag.. typ.. 3? eller 4?

allt gar asbra och det är sjukt varmt här. igar gick jag och akvile till stan 2 ggr. först pa dagen och sen efter vi slutat. hm.. imorse gick vi till parken igen, det är typ 10 minuters gangväg och vi gick fram och tillbaka 3 ggr eftersom 1aringen kissade pa sig hela tiden, och haller pa att vänjer sig att inte ha blöja. är inte det sjukt förresten? han är 1 ar och 5 manader och har inte blöja. barnen här är typ baby einsteins.

just nu sover pojkarna, och om 40 minuter ska jag följa med helen till ett massageställe (hon har haft nackspärr typ en vecka) och ta hand om bebisen medans hon är pa behandlingen. sen ikväll ska vi ga till stan igen tror jag. vi far se!

pusss

guten nacht (haha. typ?)

vi beställde hem mat idag, bade jag och akvile tog wraps, men da beställde värdpappan hem en sjukt stor pizza till oss med motiveringen att tyskar inte kan göra wraps. haha. han är hur rolig som helst.

förresten berättade akvile att jag kommer följa med familjen till las vegas om typ en manad. är inte det hur sjukt som helst? värdpappans familj bor där och dom aker dit 2-3ggr/ar. saaa jag kommer nog aka dit fler ggr ocksa! crrrrrazy.

nu ska jag bara prata klart med folk pa msn, börjar 8 imorgon. sen ska jag ga ner och läsa tyska cosmopolitan. jag kan fortfarande inte ett ord tyska (förutom nagra som 3aringen lärt mig och det jag börjar känna igen) men jag far helt enkelt försöka lista ut vad det star. imorgon kommer barnens mormor hit och hon pratar inte ett ord engelska. tur att akvile är här och kan tolka, haha. sen pa kvällen ska hon visa mig den ena staden (vi bor mellan tva städer) och sant. det blir kul!

godnatt!

bonn at night

ingen kan första hur fint det är här pa natten. helt galet. vi bor bara natt kvarter fran en jättestor kyrka, en sjukt stor park och typ 100m fran floden rhein. jag och akvile (den andra au-pairen) gick för att köpa nagra tidningar, typ cosmopolitan och sana, och jag köpte cola zero tro det eller ej. haha. sa nu har jag handlat i en tysk mataffär. inte illla pinkat enda. sen gick vi en sväng längs rhein och det sitter folk överallt pa bänkar, hur mysigt som helst.

nu ska vi ut och ga igen. skriver i morgon. pusss


förresten

ni kan inte första hur udda det känns att bo i ett hus där det bor 1 tysk, 1 amerikan, 1 litauisk(?) 1 svensk och 3 tysk/amerikanska barn. den andra au-pairen skäller pa barnen pa lituaniska (?) när hon blir arg pa dem, och jag rakar blanda in nat svenskt ord lite här och där, haha. barnen borde bli gravt förvirrade.

dom har fortfarande inte kommit hem. därför berättade jag detta. är sjukt uttrakad och har bara 80kr kvar pa mobilen. varje sms kostar 5 kr sa jag kan typ inte skicka sa manga fler. maste veta om det finns nagot liknande halebop här i tyskland innan jag slösar upp de sista pengarna nu. jag ber till gud att det finns likadant, att man betalar visst mycket i manaden och skickar gratis till hela världen sen!

jag saknar er där hemma i sverige. vi ses om nagra manader, värdmamman sa igar att jag kommer fa holidays da jag kan aka hem nagra dagar. innan jul till och med. förresten har dom en karta pa vardagsrumsväggen över hela europa, gissa vad som finns med!?!? BRUNFLO. jag höll pa att garva ihjäl mig. fan vad coolt egentligen.

dag 2 i tyskland

det tar skitlang tid att skriva pa detta tangentbord eftersom det är tyskt. det finns inget a (med en prick) och alla bokstäver är pa fel plats. anyway:

kom hit igar, värdpappan hämtade upp mig pa flygplatsen och vi akte direkt hem. han äger nat företag i köln sa han hade brattom tillbaka till jobbet sen. jag har ett rum i "källaren" bredvid den andra au-pairen som är här i 2 veckor till, och vi har en egen toalett och dusch här nere. 

pa eftermiddageb gick jag och den andra au-pairen pa en langpromenad längs rhein. huuuur fint som helst. jag var dock skittrött sa vi gick hem efter 2 timmar. da var klockan typ 8. sen somnade jag runt 9 haha! sjukt trööött.

just nu ar de tva äldre pojkarna hos doktorn, sa det är bara jag, värdmamman och bebisen hemma. dom andra kommer hem om en stund och da ska vi ga ut och ga igen! och sen ska vi aka till nagon bensinmack och köpa kontantkort till mig.

alla pratar tyska här sa jag börjar första nagra ord. kanske lika bra eftersom 3aringen vägrar prata engelska trots att han kan. (kanske världens smartaste unge) han pratar engelska, tyska och spanska. och snart svenska :D haha!!

just nu sitter jag vid värdmammans dator eftersom den andra au-pairen har lyckats fa virus pa datorn som vi delar pa. suck. typiskt folk fran litauen. tss!

skillnader mellan tyskar och svenskar:
tyska piloter pratar engelska genom näsan.
svenskar dricker vatten ur kranen. inte tyskar.

ja just det! här är värre än övik pa att alla pratar med folk man inte känner. igar kom säkert 10 personer fram och pratade med oss. tur för mig att jag inte kan tyska för de flesta är skitmysko. när vi satt i parken satte sig tva killar ner och började kommentera oss pa tyska. dom var kanske 25 eller nagot. hm! och när jag sa att jag inte pratar tyska började dom undra vart vi var ifran och sa, sa när jag sa att jag var fran sverige började dom skrika "nice laaadieees" hahahah!

jaja. har egentlgen inget mer att säga. tror jag fick med allt och lite till. tydligen har 1aringen haft svart för nya människor förut (sa den andra au-pairen) men han kom jättesnabbt fram och hälsade och sa. 3aringen därimot var blyg ända tills han fick presenter haha! aaah han är jättesöt när han pratar engelska.

haha nä nu räcker det! vi hörs nat. puss hej!

framme

jag lever och är framme. sa ni vet! pussss

auf wiedersehen

nu ska jag hoppa in i duschen, göra mig i ordning, titta igenom packningen lite snabbt och sen åker vi. imorgon kl 11:20 är jag framme i tyskland. wish me luck och ha det så bra här hemma så får vi se när jag skriver här igen.

fortfarande inte nervös. vad är det för fel på mig?

project runway @ home

alltså, jag fick just världens chock! jag bad min pappa (han är den enda i familjen som vet hur symaskinen funkar av någon anledning) att sy upp ett par jeans som var trasiga längst ner. samtidigt fick jag för mig att eftersom de är lite för stora vid vaderna kanske han skulle få testa sy in dom också, till stuprör liksom.  DET BLEV HUR BRA SOM HELST! vilken lycka. snacka om allsidigt kunnande från pappas sida. hockeytränare, lastbilschaufför och sy... vad det nu heter när man är as bra på att sy. 

alltså jeansen blev sjukt snygga! jag vill fan gråta av lycka men jag har inte tid, måste packa klart!

det kallas tvivel

jag tar tillbaka det jag skrev igår. jag hade packat klart och allt fick plats, bla bla bla. jag hade glömt att jag tvättade igår, och när jag vaknade låg min tvätthög på väskan. fyfan! jaja, måste försöka få ner det också! egentligen är det helt mot fysikens lagar eftersom väskan är i stort sätt omöjlig att stänga redan.... vi får se! plus att vi inte har någon våg så jag ber till gud, allah, runar och carola att den väger max 23kg!

HEJDÅ

galet

kan ni fatta att jag faktiskt har packat klart? nu ligger allt i väskan - kläder, skor (faktiskt bara 8 par), väskor, presenter, 2 necessärer osv. några småprylar i "handbagaget". ni kan inte förstå känslan. jag är klaaaaar! nu ska jag göra fika och lägga mig i sängen och se livet i 8 bitar som spånis skickade (alltså, skickade till min analoga brevlåda) för typ 2 månader sen. har helt enkelt inte orkat se den förrän nu!

god natt, min sista natt i sverige på ett tag! eller i alla fall i min säng. min sköööööna säng.

myskväll

pappa skjutsar sebbe till östersund så det är bara jag och mamma hemma just nu. och djuren såklart =) vi ska äta marängsvischschhzcshczhchschzhs. stavningen är helt klart oklanderlig och ni vet vad jag menar, med glass och maränger och prylar. dessutom ska vi se evan den allsmäktige. jag har sett den förut men den är grym såååaatteee.

imorgon klockan 23 åker vi ner till stockholm, pappa skjutsar mig :) jag har faktiskt erbjudit mig att åka tåg eller buss men icke. så det är jävligt skönt. synd att pappa får sova typ inga timmar på hela natten. hehe! men å andra sidan skjutsar han ju sebbe 30 mil nu frivilligt så.

idag såg jag mitt sista avsnitt project runway. man vill ju gråta för mindre. nu ska jag vispa grädde. puss

ett av YouTubes bästa klipp

johan glans i stockholm live. detta blir verkligen aldrig tråkigt.


<3

nyss åkte lillebror till östersund för att hälsa på sina gamla b-flow kompisar. så nu ses vi inte på ett år! :'(


typ klar

nu är jag i stort sett klar med allt inför resan tro det eller ej. bestämde mig för att inte fylla hela väskan med kläder eftersom de (av vad jag har hört) faktiskt har klädaffärer i tyskland också. sååå. jag fyllde halva med kläder så har jag andra halvan kvar till annat. typ skor och väskor... och presenter till värdfamiljen:

värdföräldrarna: ett änglaspel med älgar + svenskt godis
3 åringen: ett pippi-pussel och en påse med lite olika bamsegrejer typ ritblock, stämplar osv.
1 åringen: en bamseleksak med klossar och sånt.
bebisen: ett supermjukt ior-gosedjur (åsnan ior med pyjamas haha)

tänkte egentligen köpa svenska fotbollsdressar till barnen men övervägde ifall det var pinsamt nu när sverige sög i fotbolls-vm. jag insåg att det nog är det. köper även med mig lite svenskt godis och sånt, får se vad värdföräldrarna tycker.

2 daaaagar

godmorgon. jag packade tills klockan 5 i morse så jag är tillåten att vakna för en timme sen. nu har jag duschat och ska skynda mig ner på stan och köpa de sista presenterna till värdbarnen. hoppas att jag hittar något braaaa. det är så himla svårt. men det löser sig, som den store poeten timbuktu säger.

jaja, först måste jag äta något och torka håret. au revoir.


källa: 1000apor.se

människorna bakom 1000apor.se borde få något slags pris. jag finner inte ord, ni måste se själva.
här till exempel har ni några random utdrag från deras horoskop inför helgen. just in case liksom:


Fiskarna:
Du läser i ett horoskop att du ska dö. "Men det är ju bara ett horoskop" tänker du. Det tänkte din morsa också, säger jag bara. Sen köttade jag på henne.

Lejonet:
Din helg kan komma att bli mycket ensam och svår att ta sig igenom. Det kommer regna hela tiden, och allt kan komma att kännas hopplöst. Räkna inte med någon ljuspunkt på ett bra jävla tag.

Vågen:
Månen gör dig extra intuitiv. Du åker ut till Ekerö och hänger utanför Agnetha Fältskogs gård. Hon får syn på dig, och ni gifter er. Sen skiljer ni er och den golhoran börjar snacka om att du är en stalker.

Skytten:
Du har gott om energi, men när du försöker öka på tempot blir du sinkad av någon i din närhet. Du dräper honom.

förresten, min väska



är den inte typ det snyggaste som finns? skitdålig bild men endå liksom.

titta vem som finally har börjat packa



synd bara att jag fastnade här nu. har 86% av garderoberna kvar och så. men det brukar ju ordna sig så i'm pretty sure it will this time också. i morgon ska jag shoppa de sista presenterna till värdbarnen också. jag menar, jag har ju gott om tid att packa. hela söndagen. sömn är ändå jävligt överskattat!

japp, jag vet att jag inte har några sängkläder. ännu en sak som måste fixas. bläääääää. plus att bilden är tagen med vår gamla kamera (typ köpt -04 eller något) en..... olympus. köp aldrig skiten.

"glittriga accessoarer, me like"

haha vad gillar ni min nya bild? det jag gillar mest med den är min hitlermusche och lillebrors rum i bakgrunden. fast det senare sa jag bara för att ha en anledning att nämna att det inte är mitt rum. så nu vet ni liksom! mitt rum är lite... mysigare. och med en större säng. så jävla viktigt.

nästa inlägg (om typ ungefär 28 sek) kommer innehålla dagens coolaste.


08/08/08 klockan 18:03

visst är det lite coolt att det är den 8/8-08 idag? jag har fortfarande inte börjat packa om någon undrar. jag öppnade precis väskan och la den på sängen lite snyggt. vek ihop ett linne och la bredvid. nu ser det i alla fall ut som jag börjat.

jag kanske borde ta tag i det helt enkelt.

goddag bloggen

fortfarande inte börjat packat. tänkte lite som så att jag är för hungrig för det. måste bara äta något först. sen får vi se vad klockan är liksom. också måste jag gå ut med hunden. och laga middag (jag måste verkligen äta kycklingtortillas idag) såååå. jag packar ikväll.

hähä. puss

lägesrapport

om exakt 3 dagar åker vi ner till stockholm (åker på natten) och min väska är fortfarande tom. inte en enda sak har jag packat. jag började plocka lite i byrån där jag har alla linnen och sånt, men jag la tillbaka dom igen. jag packar imorgon. på allvar!

god natt

min lillebror tycker om mig

lyssna på detta: om tre dagar åker jag till tyskland och stannar där ett helt år. då vill man gärna tro att familjen vill spendera lite extra tid med mig nu innan jag åker. det trodde jag också tills jag hörde lillebror alldeles nyss.

"pappa, skjutsar du mig till östersund imorgon?! jag ska vara där i helgen"

det är tacken det. haha!


jag tackar gud för människorna här i lilla ö-vik

jag lyckades med allt jag hade tänkt göra. bland annat har jag varit på banken tre gånger på 25 minuter. det är fan inte illa pinkat endå. först pratade jag lite med en i personalen om hur hon tyckte att jag skulle göra med bankkortet eftersom det knappt fungerar i sverige., och sen skaffade jag ett visakort och internetbank. där kom problem nummer ett: jag måste egentligen komma in på banken personligen och aktivera kortet när det kommer. om 7 arbetsdagar. då har jag varit i tyskland i 4 dagar och eftersom jag är från östersund var det ungefär där jag gav upp och tänkte mig ett svar i stil med: "touching story.... not my problem" men tjejen fixade jättesnabbt så att jag själv kunde aktivera det via internet och erbjöd sig till och med att skicka ner kortet till min nya adress i tyskland. jag var i chock. dessutom var hon jätteintresserad av min resa och önskade mig lycka till med allt. kan ni förstå det östersunds-bor? okej att det är för att de kanske har 4 kunder om dagen men jag blev verkligen glad i hjärtat.

så. till problem 2: fixa pass 3 dagar innan avfärd. jag behöver inte passet för just resan dit, men kommer att behöva det vid senare tillfällen eftersom jag ska resa en del med värdfamiljen.
jag är egentligen inte den som ser problemen i förväg men det är ju i stort sett omöjligt att inte veta att man måste hämta ut passet personligen när man är över 18 år. sååå: i östersund hade jag fått en bitchslap och blivit glidtacklad ut genom dörren från polisstationen igen, men här var det ingen fara på taket. tjejen i kassan sa att hon "egentligen inte fick göra såhär" och gav mig en lapp där jag fick skriva under att mina föräldrar får hämta ut mitt pass om en vecka och skicka ner det till mig. no further questions liksom. sen var vi klara där. dessutom såg jag ut som en ryss på mitt första foto så jag bytte. hehe.

allt går så jävla smidigt här i lilla övik, and i like it!

det kallas tvivel, det där som stör

hola belgrad! jag har precis duschat och nu ska jag springa iväg på lite "ärenden" haha. bland annat måste jag till banken och ändra mitt kort från maestro till visa eller något sånt. minns inte riktigt. det är i alla fall för att kunna använda kortet utomlands, om det nu överhuvudtaget fungerar så. förhoppningsvis vet personalen där. sen ska jag på polisstationen (eller?) och fixa pass också. det får inte glömmas. synd att det tar 5 dagar att få det och att jag åker om typ 3.

meeeeeeeeeeeeeeeeeen vi hörs då!

godnatt


gamla favoriter från hipphipp

snacka om nattunderhållning. jag skrattar sönder mig!  titta och njut




miss framförhållning 2008

om 4 dagar åker jag ner till vår kära huvudstad stockholm, och på morgonen om 4 dagar lyfter planet mot tyskland. än så länge låter allting bra? visst?

MINUS:
jag har inget pass
jag behöver passet senare när jag ska resa med värdfamiljen
jag har inte ens nästan börjat packa
jag har inte köpt presenter till värdbarnen
jag ska packa ner mitt liv i en väska som får väga 23kg
jag börjar tveka på min engelska. hur fan ska det gå?


PLUS:
jag behöver inget pass för resan till tyskland (utan endast mitt id-kort)
jag har köpt en utav presenterna till värdföräldrarna iaf
jag har en resväska trots allt. en rosa.

nä. mitt hjärta klarar inte av denna stress. nu åker jag och tittar på hockey. haha!

alla tips från au-pairer om packning och resa tas imot med öppna armar.

dagens fråga

har ni tänkt på hur gott det är med marabouchoklad? jag är precis hemkommen från ishallen, har stått och frysit i 1,5 timme och sett på lillebrors första ispass för i år. så sjukt kallt. på hemvägen svängde vi in på hemköp och köpte choklad så nu sitter jag här med 200 gram. det är ju trots allt det sista från marabou jag äter på jag vet inte hur länge.

nu ska jag se på film. "the notebook" som är lite utav min nya favoritfilm. så underbart fin.

6 days

alltså........ det är bara 6 dagar kvar tills jag åker nu. 6 dagar. det är ingenting. jag minns då det var 3 månader kvar. ingen fara på taket liksom.

ja just det, jag fick ett mail igår från värdfamiljen. deras bebis har äntligen kommit.. det blev en pojke som ska heta ilyan gabriel :) så himla fint tycker jag! dessutom skrev hostmum att 1 och 3åringen har en doctors appointment dagen efter att jag kommit fram. det var typ då jag läste det som det började kännas nära på allvar.

borde jag ha börjat packa nu?

jaja. nu ska jag duscha och äta något. dock vill min hals aldrig bli bättre så jag kan fortfarande knappt svälja vatten. men ikväll ska jag se på lillebrors hockeyträning. det är typ den enda jag kommer se på ett helt år nu så. sååååååå.


hemma igen

ja, nu är jag hemma igen. har sagt hejdå till de flesta, och hunnit träffa nästan alla jag ville i helgen. har haft så jäkla roligt de här tre dagarna trots väldigt mycket tårar. (även om de flesta tårarna var på lars konsert, hehe)

har börjat tvätta inför packningen som jag måste börja lite smått med nu i veckan, och eftersom mitt äldsta värdbarn fyller 3 år imorgon har jag skickat iväg ett grattiskort. tyvärr är jag inte helt säker på att det kommer fram i tid, men det är tanken som räknas. och istället för att skicka med en födelsedagspresent så skrev jag att han får den då jag kommer. för det får han ju. och alla andra också!

nu ska jag kila min bloggrunda. jag har hela min favoriter-lista full med bloggar som troligtvis är uppdaterade nu efter helgen. lookin forward to it, hehe.

xoxo


du sa du behövde tid och du hade tid

seg dag, mest gått runt på stan lite. köpt bafucin (stavning?) eftersom jag både håller på att bli sjuk, plus att man inte har allt för mycket röst kvar efter lars igår. så nu är vi på topp igen. top notch så att säga. idag är sista dagen i östersund på ett helt år, vilket känns lite sådär. det kommer kännas konstigt att säga hejdå till alla nu eftersom det är så himla länge tills vi ses igen.

just nu ser vi på project runway, diggar uggla och gör oss i ordning. ska hem till marias bror och hans kompisar och flickvän och värma upp inför kvällen om en timme, och sen blir det uggla och ännu senare älskade håkan. det kan inte bli annat än galet fint! vi ses där.
 
och laaaars. vad kan jag säga? det finns inget finare i hela världen.

LKSJALKSNUASKJASHKJHKGKJSJAKNAKJN

förresten. jag filmade alla winnerbäcks låtar. kul va? synd bara att jag är dum i huvet och hade fått till så ljudet var avstängt. KUL! 1,5 timme stumfilmer från en konsert.



lars mattias winnerbäck

hej blogggöööun. jag är så jävla glad. men jag har ont i halsen som ett as efter winnerbäckspelningen igår. helt jävla sjukt var det. dock köade vi inte 3 timmar innan insläppet som sist, men det stod endå bara en person mellan oss och staketet längst fram, mitt framför micken. precis som -05 alltså fast 30 cm bakåt. haha. 

hur som helst. världens bästa 1,5 timme och världens bästa lars.

RSS 2.0