Om

Min profilbild

hej yran!

håller på att packa nu, åker om en timme. jag kan inte fatta att imorgon är det winnerbäck igen. det är helt jävla sjukt. och sen på lördag är det håkan. samma sak där. helt gaaaalet.

vi ses där!

ha-ha!

plötsligt slog det mig att jag kommer slippa den svenska vintern i år. fy fan vad sköööööööööööönt. och på tal om väder så kan jag berätta för gud att jag kommer ta till drastiska åtgärder om det skulle regna under helgen. så nu vet du det.

lars mattias winnerbäck



såhär ser planerna ut

idag:
stranden
fixa pass
hämta ut yranbiljetter
hämta ut jackan
packa

imorgon:
buss till östersund
yran!

fredag:
LARS (L)
yran!

lördag:
håkan hellström
yran!

söndag:
säga hejdå till alla
åka hem

nästa vecka:
köpa det sista och
börja packa lite smått inför tyskland

söndag:
åka ner till arlanda
sova

måndag:
flyg ner till tyskland
bli upphämtad på flygplatsen av antingen hostmum eller hostdad
träffa barnen och den nuvarande au-pairen

(H)



 

så jävla coolt. jag kan inte sluta titta :)

godmorgon blogguuun

mobilerna har fortfarande inte kommit. däremot har det kommit ett argt mail till halebops kundtjänst.

jag bor inte i biafra. det är två dagar kvar till yran. vi ska till stranden nu. det är jättefint väder.

så. nu är jag på bättre humör. vi hörs senare!

veckans tips från ebba

för er stockholmare, skåningar osv. som inte är så invigda på hur livet här uppe i norrland är, så tycker jag ni ska se filmen "solstorm".

då har ni full koll sen. så ser det ut och så funkar det, från gävle och upp.

calleth you, cometh i

svängen på stan idag gick sjukt snabbt. jag åkte bara in, gick på banken, köpte en jacka och åkte hem igen. och nu har jag typ inga pengar kvar till yran. så jävla typiskt. hade 3500:- som jag tänkte ha till yran, men nu har jag typ 900:- kvar. kul. dock har jag en skitsnygg jacka nu, som var as värd pengarna. såååååååååååå. vi får se det så helt enkelt. får leva på donken hela helgen, en hel måltid för 20 spänn gör plånboken as glad. haha. nej fyfan vad fattig jag låter. pappa får nog sponsra lite tror jag. 

nu ska jag se på film med familjen, solstorm heter den visst. så jag ska skära min ananas som jag köpte idag, och äta den tillsammans med fryst mango. MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!

puss då

14 dagar kvar

i morse när jag hörde postlådan här utanför stängas, tog jag några djupa andetag och gick sedan ner och tittade. ingen mobil-avi. jävla halebop. kommer dom inte i morgon så grinar jag. fast mest lillebror. däremot fick jag hem en utav mina presenter till värdfamiljen. ett änglaspel fast med älgar. fint va? finns på bluebox.se som har massor utav andra coola och annorlunda grejer också! jag är lite osäker på vad jag ska köpa mer. men det lär ju ordna sig!





nu ska jag in till stan och ordna med banken, och kika efter en bh utan axelband. ha en bra dag!  


vi ses om 5 dagar, lars

har inget annat att säga än att jag längtar sönder. och att det åskar. det är viktigt att berätta.


viktig notering

jag skrev förresten "amerikansk familj" här till vänster under coming up-rubriken endast för att det såg konstigt ut att skriva tysk-amerikansk eller halvamerikansk. texten blev liksom ojämn. samtidigt vill jag understryka att jag inte pratar tyska, men att det inte gör något eftersom familjen endå talar engelska hemma. men hostmum är som sagt tysk. men talar såklart engelska.

äldsta killen är alltså 3 år och pratar engelska, tyska, spanska (hostdad lär honom) och snart svenska. 


22:06

låg bara på stranden några timmar i morse. trots värmen så blåste det ganska mycket vid havet och de flesta låg med handdukarna över sig istället för att ligga på dem. men så fort jag kom runt hörnet uppe vid vägen blåste det ingenting alls (eftersom det är träd ivägen) så jag la mig på altanen när jag kom hem. har nästan läst ut en bok som jag lånade av mamma i morse, "drömmar ur snö" av anna larsson. jag var helt fast i den under de första 100 sidorna, men sen tappade jag koncentrationen när en kille började prata med mig på stranden. att alla ska vara så trevliga i den här staden jämt. nu får jag nog börja om för jag minns inte alla personer i handlingen.

förresten beställde ju jag och lillebror en varsin sony ericsson G900i för 4 dagar sen. och eftersom det står på hemsidan att frakten tar mellan 2-5 dagar så kommer lillebror in på mitt rum var 5e minut nu och frågar om jag tror att de kommer imorgon. det är ju som lite svårt för mig att säga, men han är jävligt rastlös. han har hållit på såhär sen 10 minuter innan vi klickade på "köp" på halebops hemsida. jag är lite konfunderad över hur han kommer reagera, och jag hoppas att halebops kundtjänst är beredd på följderna om inte telefonerna kommer fram i morgon. 'cause i'm not sure i am.  


mannen i mitt liv


godmorgon bloggen

jag har precis duschat och nu blir det stranden om ett tag. bättre för tidigt än aldrig liksom. och om vi inte åker snart så somnar jag väl om och vaknar igen runt två någon gång såååå. jaha, hejdå då. ska bara kila (haha) bort på hemköp och köpa vatten. ja, jag vet "vem skulle komma på att sälja sand till sahara. blabla" men jag har ingen flaska att hälla vatten i. that's that. lösningen på detta blir alltså att antingen köpa vatten på flaska eller att dö i värmen idag. och om jag ska välja om jag ska dö eller om isbjörnarna ska bli blöta om tårna så väljer jag att leva. så lovar jag att källsortera eller något i framtiden. eller köpa elbil. eller bli amish.  

alltså. vem biktar jag mig för? gud? nej hejdå!

märker ni förresten

hur mycket jag svär nowadays? hela jävla tiden. så jävla tröttsamt att höra. och läsa. lite som en 5-åring som precis lärt sig några svärord. vet inte ens vart jag fått det ifrån, men antagligen är det spånis. i blame you for everything.

nä, det här måste få ett slut. och det är nu!

00:55

hur kommer det sig att värmen inne på mitt rum stiger med kanske 300 grader så fort jag stänger dörren? jag måste fan sova i soffan i tv-rummet inatt tror jag. annars vet jag inte om jag lever i morgon så att säga. förhoppningsvis gör jag väl det.

visst har min blogg blivit fin förresten? den där texten där i "side" grejen har jag velat gjort skitlänge men inte riktigt förstått hur man gör. helt plötsligt fick jag något infall från lunar-tiden och då jävlar. det var exakt som back in the days, fast lite annorlunda.

nu ska jag dra med mig duntäcket in i tv-rummet. här kan man ju inte leva. jävla biafra-rum. amen och godnatt!

goder afton

klockan är 23:51 och det är fortfarande 26 grader ute och 25 grader inne. jag älskar verkligen den här värmen. men. ett minus. ibland på kvällen brukar vi duka fram te och mackor framför tvn. och jag lovar, det är inte gott med te när det, trots att det är 100 grader varmt, känns ljummet eftersom luften är i stort sett varmare. och man blir inte heller direkt kallare utav te. blä.

imorgon blir det i alla fall stranden hela dagen. vi har gjort kycklingsallad att ta med också, så vi behöver inte ens gå den lilla kilometern hem för att äta. skön-dag med andra ord.

puss

ute i god tid så att säga

det är två veckor kvar tills jag åker, men jag har redan flyttat alla mina filmer, all min musik och alla mina bilder till min nya externa hårddisk som jag köpte igår. eftersom jag får låna en av värdfamiljens laptops under det här året, så är ju hårddisk-köpet det typ det smartaste jag gjort under hela juli. plus att jag har typ 500gb till alla foton jag kommer att ta där nere. (ja, skratta ni, på klassresan i 9an tog jag 700 bilder på tågresan ner till göteborg)

nu ska jag umgås lite med människorna i huset. och beställa yran-biljett såklart. där är jag aldrig ute i god tid.

<3


ett

hej alla. jag råkade radera alla inlägg och tänkte börja om med att berätta om mig själv så kortfattat som möjligt.

jag heter alltså angelica jordahl, och jag är en 18-årig norrlänning som är uppväxt i östersund men numera bor lite närmare havet. dock fortfarande i norrland. jag har spelat hockey sen jag var ca 6år, och jag avgudar lars winnerbäck (som jag gjort sen jag var typ 11, haha)

jag fyllde 18 i mars, och det var ungefär då jag började oroa mig för framtiden på allvar, kanske lite för mycket. jag har under flera år varit säker på att jag inte tänker bo kvar i norrland (eller kanske ens i sverige) i framtiden, men det var då en vän till mig sa "men så säger alla, en dag är man 35 och inser att man fortfarande bor här" som jag verkligen bestämde mig.

någon dag senare satt jag vid datorn och mailade med en familj från tyskland (tysk mamma och amerikansk pappa) de letade en au-pair och trots att jag inte kan ett ord tyska kunde jag inte tacka nej. och så var det bestämt.

den 11e augusti sitter jag på flyget mot bonn/köln airport där jag hämtas upp av en familj som består av mina hostparents (26 & 29år), två pojkar på 1 och 3 år och deras nyfödda lillebror/lillasyster. eftersom pappan i familjen är amerikansk talar familjen flytande engelska, och 3åringen går i ett internationellt dagis.  

jag har gått 1,5 år på barn-och-fritidsprogrammet i östersund, men pluggar nu samhälle på distans via internet (korrespondensgymnasiet i torsås) vilket jag alltså även kommer att göra under mitt år i tyskland. jag kommer även läsa tyskakurser på plats.

that's all. puss


RSS 2.0