Om

Min profilbild

söndag och spontanbio

började dagen med lite jobb och sen runt 13:30 bestämde jag och louise oss för att se high school musical 3 igen på bio. vad är det, typ 3 eller 4e gången på några veckor? så jävla bra film oavsett, kan se den om och om igen.

efter det gick vi till louises gym (ja, alltså där hon är medlem) och lånade toaletten innan hon gick in och tränade och jag vandrade hemåt.

nu sitter jag mest här, är sjukt hungrig och borde plugga. gör inget utav det. snart.


lördagkväll

jag sitter i sängen med två laptopar som vanligt, på ena rullar alla avsnitt TAAHM och på den andra sitter jag just nu ironiskt nog och letar efter en ny laptop. hehe. jag har förresten fortfarande ont i nacken, och nu börjar hela ryggen bli stel just utav att jag inte kan röra nacken ordentligt. det blir nog ett nytt läkarbesök på måndag trots allt. vi får se.

dessutom gick jag till the gas-station nu ikväll och köpte ben & jerrys-glass också. så jag har precis ätit lite cookie dough och chocolate fudge brownie-glass. jag kunde inte bestämma mig så jag köpte två. chocolate fudge brownie är fortfarande favoriten. men sjukt gott att blanda.

ska nog lägga mig och titta på lite grattis världen-avsnitt på kanal5.se webtv. det börjar bli lite utav rutin nu. filip & fredrik IMH. speciellt avsnittet från cook-öarna då de blir stört fulla innan de ska ut och filma bara för att driva med pål. bäst, bäst och åter bäst.

så, godnatt

min lördag

i morse vaknade jag klockan 9:30 av att H ropade i trappen, jag skyndade mig upp och låtsades såklart att jag varit vaken skitlänge. vet inte varför jag gör så ens, men det känns liksom bäst. hjälpte till med barnen lite och åkte sedan och handlade mat med G:s syster och barnen. vi åkte lite vilse först (hur fan lyckas man då man har typ världens mest avancerade navigation system?)

när vi hade lagt barnen för en mitt-på-dagen-nap sprang jag iväg till tunnelbanan och åkte till bonn där jag mötte upp louise. (dock typ 40 minuter senare än vi hade tänkt eftersom jag .. i dont know how to say it.. är värdelös. haha) vi kutade runt lite, tittade på datorer och ipod-tillbehör, köpte lite julklappar och sånt. sen skrev H typ efter nån timme att hon behövde hjälp så jag fick lov att åka hem trots att vi hade planerat att se high school musical för 3e gången. well, det får bli en annan dag :) typ imorn?

hm, när jag kom hem runt 5 vaktade jag och G:s syster barnen medan H åkte till sjukhuset. så, louise, hon behövde faktiskt hjälp haha! lika bra liksom. nu sover barnen och nu får vi se vad som händer, jag måste verkligen äta något för jag har endast ätit pommes idag. med tysk majonäs. och inte  åt jag speciellt mycket utav det heller.

självklart blev det ett starbucks-besök också, om än det snabbaste någonsin. :) haha. nej, nu: mat.


KOLLA HÄR DÅ



jag stod i kassan på kaisers (läs: hemköp) med en cola i handen. då märker jag att där ligger en helt ny kartong med marabou, jag fick lov att be kassörskan att öppna den för att kunna köpa den första. den första någonsin på mitt kvarters kaisers.

MMMMMMM... marabou!





hej hej hemskt mycket hej

klockan är 18:42 och barnen sover. hallelélulja. nu ska jag duscha och sen hoppas på att louise är inne på msn då jag kommer tillbaka. jag pallar inte sitta inne ikväll alltså, jag behöver LUFT. och jag behöver prata lite svenska. SÅ, louise då du ser detta: msn!

hörs sen då. ciao!

jag syftade såklart den förra rubriken på detta:



jag kan inte sluta tycka att han är så jävla bra. här har ni hans blogg förresten: http://kristofferappelquist.blogspot.com

"nu ska jag åka ut till hammarbyhamnen och se om jag kan få hjälp"

hej alla, jag tänkte bara berätta att jag lever. och att jag inte blivit sjuk än. nu är det helg och ikväll kommer Gs syster hit, hon är från USA men bor och jobbar på gran canaria. Inte illa endå. H är fortfarande sjuk och har inte ätit en droppe (haha) på tre dagar. jag har inte ätit sen igårkväll och är redan sjukt hungrig. ska nog gå upp och göra någon lunch innan barnen vaknar. livet är hårt som småbarnsförälder, haha.

min nacke/axel är fortfarande inte bättre, och idag hade jag en doktorsappointment at 10, men jag valde att inte åka trots att G hade ringt taxi och allt. fick dåligt samvete av att lämna honom med allt jobb nu när H är sjuk. såååå jag får skylla mig själv. är det inte bättre ska jag dit på måndag istället, så det blir bra.


Ja men sen har jag fått studiebidraget nu trots allt, och måste fortsätta mitt julklappsköpande typ i helgen eller något. Louise, är du på? :D du är säkert inne på msn men jag är för hungrig för att kolla. måste springa och äta nu.

Au revoir.

19:48

jaha, gud tyckte inte att det räckte med att jag är disabled, att barnen har feber och att G precis börjat äta igen efter matförgiftningen han fick för ett par dagar sen. nu ikväll blev H svimfärdig så jag och G fick ta hand om barnen. Hon ligger nu och spyr, och här sitter jag och läser "fader vår" för att inte bli smittad. något säger mig förresten att det G hade häromdagen inte var en matförgiftning utan självaste vinterkräksjukan. finns den i tyskland eller är det ett svenskt påfund?

jag beskyller förresten gud rätt ofta för småsaker som vinterkräksjukan, snö och liknande. speciellt i text. det är konstigt för jag kan inte komma på att jag någonsin tackar honom för bra grejer som händer, eller att jag ens tror på honom. (varför envisas jag med att tro att gud är en han?) kanske ska börja be till gud oftare, så han inte tycker att jag är sniken.

hm.. mer då? just nu sitter jag och ser på TAAHM, ska strax gå upp till köket och göra middag till mig själv. ingen annan äter med tanke på sjukdomarna. det är tur att de har mig, en frisk fläkt från det kalla landet i norr. hehe. nej, men sen ska jag kila bort på rewe och köpa after eight. mmmmm!

puss



onsdag

jag kan ju säga som så att min rygg är sämre idag. kunde knappt sova inatt heller eftersom hur man än ligger så stödjer man sig på nacken. så med typ 2 timmars sömn och med en nacke som får mig att likna patrik i superfemman (boston tea party referens) säger jag nu ett glatt hejdå. vi hörs senare

kom ihåg, du har det bra om inte du har det så som Quang

hehe, efter lite klantigt lyftande (som resulterade i 3 ryggprylar fel + något med axeln) det blev en eftermiddag hos H's privatläkare. han "justerade min ryggrad", jag fick injections (mot smärtan och så att det inte blir kroniskt typ) och receptbelagd medicin och prylar. fifan säger jag bara. är det inte bättre innan fredag måste vi göra om detta.

fifan. godnatt, får se hur mycket sömn det blir. 

tisdag 25 november

jag säger bara en sak: fyfan. måste vila..

uppdaterar senare. mamma eller pappa, ring ikväll!

pussss

älskade barn

jag sitter i soffan med bebisen i knät, 1-åringen har precis tryckt igång en leksakshund som börjar skälla och hoppa. efter 5 minuter av detta oändligt jobbiga hund-ljud kommer 3-åringen in i rummet, helt lugn. han går fram till hunden, tar upp den , håller en 1 cm från ansiktet och skriker:

"WARUM MACHT DU DAS?" (svenska: "varför gör du så?")

varpå han stänger av den. släpper den på golvet och går tillbaka in i köket. helt lugn.



--
(gisela, louise och emelie är välkommna att rätta min stavning eller översättning om jag har missuppfattat något)


ny vecka och allt

denna måndag har hittills bestått av två små sjuklingar. 3-åringen är hemma från skolan, hostar och har feber. 1-åringen var frisk fram tills för en timme sen. nu har han också feber.

och ute är det snö. känns som sverige litegrann. förutom att folk pratar tyska. och ser lite annorlunda ut.

glooooooooooria

jag älskar söndagar. underbara, produktiva söndagar. idag har jag gjort tre saker. absolut inte en rörelse utanför följande:

1. "pluggat matte", 9 timmar. (framför följande punkt)
2. sett gamla filip & fredrik-program på kanal5.se webtv.
3. ätit middag med H och H's väninna.

och nu är jag här igen. framför high chaparall, med 1,5 liter vatten som snacks. mmmmm.
med detta välkomnar jag den nya veckan. hörs imorgon.

lördag 22 november

klockan är 20:14 och jag sitter i min säng invirad i en filt och lyssnar när winnerbäck sommarpratar i P1 på podradio. mysigt! något som är omysigt är att jag har ingen aning vart min värdfamilj är. de har varit borta hela dagen och är fortfarande inte hemma. klockan är nu 20:15 och barnen brukar sova 19:00. absolut senast. undra vad de gör.

nu ska jag lyssna vidare. världens bästa lars.


till mami!

över gränsen (live)


söndermarken (skit i videon på denna)


elegi

ägd av en 3-åring

vi satt och tittade på filmen bilar här om dagen. innan filmen är det någon reklam för en film om en panda.

3-åringen: angelica, what is that?
jag: that's a commercial for a new movie.
3-åringen: no... that's a bear.
jag: yes, well.. yes. you are right. it's a bear.

kul att bli ägd av någon som inte existerade när jag gick ut 9an. någon som är för ung för att veta vem schnappi är. någon som tar studenten då jag fyller 35. någon som aldrig sett snö. und so weiter.
 

<3

alltså linnéa titta denna. han måste ju vara det finaste som finns. i världen. det finns inget annat.


tysklands tröttaste middagssamtal

igår vid middagen. jag och H sitter och pratar om min muntliga engelskauppgift.

jag: - so i have to talk to myself for at least 2 minutes about "the 5 things i would miss the most if i were imprisoned in a cell somewhere" and then record it and send it in.
H:
- to yourself? that is so easy. that you will do in a minute.
jag: - ehm..
H:
- well.. 2 minutes...

så jävla o-kul nu i efterhand men vi skrattade säkert 5 minuter.

guten morgen

klockan är 11:31 och jag har inte börjat jobba ännu. jag klev upp som vanligt och förberedde mig på att börja klockan 8. kommer upp på övervåningen, tar på 1-åringen skor och jacka och sätter honom i bilen eftersom H alltid tar med sig honom  då hon skjutsar 3-åringen till skolan. efter det då? fanns inte allt för mycket att göra eftersom bebisen sov i vagnen. gjorde kaffe och satte mig med matteböckerna vid köksbordet. efter 45 minuter kom 1-åringen och H hem, och tio minuter senare stod H's mamma i dörren och där rök mina jobbtimmar på morgonen. de lekte i vardagsrummet med 1-åringen, bebisen sov och jag satt i köket och pluggade.

här sitter jag fortfarande. i köket. med matteböckerna. det är skönt att jag inte får timlön kan jag ju lugnt säga.
PUSS

jag älskar dig



trailer till filmen om lars. jag tänkte skriva mer men vad finns det att säga. jag får samma känsla av dessa 1 minut och 14 sekunder som... aldrig annars. det finns inget att jämföra med. finns inga ord. precis som när man står där mitt bland allt folk, tryckt mot staketet.

finns verkligen inte ord. bara kärlek.

som ett obehagligt allvar drar sig hösten in i stan

såklart blev 3-åringen frisk idag och behövde därför inte gå till doktorn. istället tog H med sig alla pojkarna till sin mormor medans jag satt här hemma med skolböcker utspridda över hela köksbordet. Engelska och Matte var vad dagen bjöd på. alltid lika underbart. inte.

dessutom hade jag glömt allt om potensräkning vilket gjorde att H satt i telefonen i typ 45 minuter med en kompis och gjorde mina matteuppgifter. jag är evigt tacksam. hon jobbade förresten som mattelärare (bland annat) innan hon fick barn, och är därför rätt bra. och hon gillart.

Well, förutom detta fick jag till uppgift att mata bebisen med morotspure ikväll. min lilla gos, han måste vara världens gladast bebis verkligen. skriker i stort sett bara då han är riktigt hungrig. matningen gick sådär jämfört med i förrgår. jag visste inte att bebisar kunde spotta.

Nu: mer plugg. sen väntar duschen och sängen. hörs imorgon gott folk!

bakom västerbron går solen ner i rött

en rolig notis i mitt liv här nere är att jag får visa H vägar, och säga vart saker och ting ligger. detta trots att hon har bott här hela livet (fast i en grannstad) och jag har bott här i snart 4 månader. Kan ha något att göra med att jag och akvile utforskade varenda liten gränd i hela bonn-bad godesberg i somras. fyfan vad mycket vi gick. får fortfarande träningsvärk av att tänka på det. men det var verkligen bra för mitt lokalsinne.

idag har jag och H pratat om mexico. vi kom fram till att fokusera på de bra sakerna (som faktiskt väger några kg tyngre än de dåliga) och med "dåligt" menar jag for example: detta. mer behöver inte sägas.

3-åringen har en doctorsappointment klockan 15 så jag måste nog gå upp och titta om de redan är vakna snart. ska hinna läsa några bloggar först bara :)

hörs ikv! puss

den bästa känslan som finns


onsdag 19 november

idag är en stor dag. mitt minsta värdbarn "bebisen" är nu snart 4 månader, och åt idag sina första skedar barnmat :)  dessutom har han börjat skutta och stödja sig på benen då man håller honom så han "står". snart kommer vi ha tre styckna småkillar springandes i huset, haha.

well, det var i stort sett allt. puss




en bild säger mer än fyra miljoner ord.



jag är för lycklig för att kunna prata. eller skriva. detta är något jag i mitt undermedvetna väntat på sen jag var typ 10-11 år. och sen den dagen jag tittade på live i linköping för 500e gången och insåg att det faktiskt går att titta sönder en dvd. believe it or not liksom. 

och denna gång - på bio. bättre blir det inte. nu ska jag sova! puss

med risk för att verka manodepressiv

fan vad jag har det bra här nere alltså. bäst. världens bästa.

back in town

tillbaka i tyskland efter en sjukt lång dag på buss, tåg och flyg. just nu känns det verkligen bara jobbigt. varför gör jag detta? påminn mig någon.

nu ska jag sova eller något. god natt!

- - -

update:
alltså, jag tror jag överdrev lite. jag gillart' ju här. bara det att jag trivs bäst hemma i övik. after all.
men så illa som det lät förrut är det inte. men jag saknar er redan familjen! <3 vi ses om en månad.

på svensk mark

hej folks. jag sitter på tåget nu (mellan arlanda och sundsvall) och ser på TAAHM på ipoden. då slog det mig att jag köpte en timmes internet på tåget så jag loggade in och så innan jag drog ett getöga (varför säger man så?) på batteri-statusen på datorn. 20% kvar vilket kommer räcka i princip 5 minuter. sådärja liksom. lätt värt det att betala typ 100kr för 5 minuters internet.

jag träffade btw en trevlig dam på flygplatsen i köln. vi snackade engelska i en kvart innan vi insåg att båda var svenskar. eller hon var född i sverige men bor i tyskland. men endå.

well, en timme kvar till jag är framme i sundsvall nu. skriver mer ikväll eller något. vi får se! pussss. (det går alltså as bra att ringa på mitt svenska nummer nu, ni vet)

tro, ork och lust är lätt att tappa. lätt när stora drömmar trängs med saknaden

hur konstigt detta än känns att skriva, så ses vi imorgon sverige. imorgon klockan 13.00 landar jag på svensk mark och tar sedan tåget upp till sundsvall. fy vad jag längtar!

sitter här med biljetterna nu och organiserar haha. har precis varit ute och rastat min ipod i 45 minuter i solen. det behövdes kan jag lova efter en skrikig morgon.

ikväll är jag barnvakt så vi får se hur mycket jag uppdaterar liksom. det är H och G's 5-årsdag. alltså 5 år sen de träffades. sweet huh? (japp, redan 3 barn. snabba ryck endå)

guten nacht

whats up allihopa? själv sitter jag och ser på TAAHM och dödade precis joe-jättespindeln. det krävdes en halv flaska blonderingsspray och min psykologibok (behöver inte den boken mer. kursen är över) innan den mosades mot väggen. en säker död. splash. imorgon kommer städerskan och då är den hennes problem. hehe.

imorgon är min sista jobbdag på nästan en vecka. sen är jag ledig ända tills måndag morgon.
nu ska jag sova, eller snart i alla fall. pusssss

awesome

den 20e november åker G till mexico för att kolla upp området dit de vill flytta i januari/februari. om han gillar det, så flyttar vi dit, om han inte gillar det så blir det tydligen australien: antingen sydney eller melbourne.

however tror jag att mitt 2009 kommer bli fint. det tror jag.




ikväll ska vi pumpa ut det sista ur st martins firandet. vi åker till H's mamma och firar det i hennes stad.. uppe på en vulkan. jag får dödsångest av ordet vulkan. vulkan. vulkan. vulkan. om detta är mitt sista inlägg så vet ni varför.

(min flygbiljett är ombokningsbar till och med 2 timmar innan avgång, familjen. där kan ni tjäna några tusen om ni är snabba. i värsta fall liksom)

söndag 9 november

hej hej på dig min vän, (nästa bror finns bakom något.... av trä) hehe. nej men ni vet det där spelet man lirade på fritids way back in the days. här sitter jag i köket (eller ja, vid bordet i matsalen liksom. vi har ett kök och ett rum där vi äter)
 med två laptopar framför mig. min ipod vill nämligen bara fungera med den stora laptopen, och den lilla är internet snabbare på. nu har jag gett mig fan på att jag ska lyckas få in alla filmer och sånt i ipoden innan jag åker till sverige på onsdag, och denna gång ska jag klara det. alla tips hur man gör mottages, men jag ska gå och fråga G om en stund. han sitter i vardagsrummet med sin laptop i soffan men jag är för lat för att gå dit direkt.

vi har nyss ätit grillat kött med zucchinipasta. jättegott! och nu ska jag ägna min kväll åt tidigare nämnda uppgift, samt att lyssna på appelqvist på youtube i bakgrunden. det är min nya grej liksom. det och TAAHM  är det  som rullar dygnet runt så att säga. och winnerbäck. min älskade lars winnerbäck.

hörs imorgon då säger vi. pusss
2 dagar till sverige

gårdagen

som sagt åkte vi till H's farmors lilla stad (läs: by) igår eftermiddag. kom fram runt 5 efter en sjuk bilkö på autobahn och direkt vi kom fram var det i princip dags att sätta alla barnen och oss själva vid bordet. vi åt en tysk maträtt som såg exakt ut som sockerkaka fast den var gjord av potatis och man åt den med äppelmos. helt okej var det faktiskt.

efter vi hade ätit tände vi barnens lyktor och gick ner på gångvägen nedanför huset och inväntade paraden. efter någon minut såg vi den en bit bort: först hästen med "st. martin" på, sen bandet som spelade trumpet och prylar, och sen allt folk i hela byn. jag fick lite barnen i bullerbyn/pippi/emil/madicken-feeling när alla gick med facklor i mörkret upp mot en stor brasa. väl däruppe kändes det mer som en scen ur filmen the village, eftersom vi stod på en åker precis vid en skog, det var totalt svart förutom brasan och hela byn var där (alltså typ 30 personer)

när brasan brunnit ut gick alla ner mot en gammal skola där man kunde köpa (tydligen en del i traditionen) en stor mjuk pepparkaksgubbe och choklad. och sen var det slut och barnen var nöjda, med godis för 3 år framöver, och jag var helt stum i armarna efter att ha burit 3-åringen hela vägen upp och sen ner igen eftersom hans overall "var för stor och han inte kunde gå" well. allt för att slippa gråt och skrik helt enkelt.

nu ska jag se på film och plugga hela kvällen, H och G har kompisar över på middag och jag pallar inte vara social med folk som bara pratar tyska. sån är jag ikväll. hehe.

PUSS

lama djur spottar folk i ansiktet när de blir nervösa

denna dagen har flytit på ganska snabbt. nu när barnen vaknar ska vi åka till H's mormor och gå på den stadens st. martinsparad, och sedan ska vi äta någon typiskt tysk mat där innan vi åker hem och lägger barnen. jag tror denna eftermiddag kan bli bra. :) dessutom har mina kära värdföräldrar ändrat sig igen vart de vill flytta efter jul. jag tänker dock inte säga vart eftersom de ändrar sig stup i kvarten, men G vill ha en privat kock och hushållerska. plus att både 1- och 3-åringen ska gå i skola.

förresten. what's up med alla bomber i östersund? vart är världen på väg liksom. well, hörs sen! puss

ich gehe mit meiner laterne

tänk er majbrasa, förutom att innan så samlades en hel skola med barn, föräldrar och syskon och sjöng låtar och gick i en parad med lyktor. Det heter tydligen St. martin och så mycket mer vet jag inte förutom att det var sjukt mysigt. ibland älskar jag tyskland.

och har jag inte sagt det förut så säger jag det nu: fy farao vad jag tycker om mina värdbarn.

even lactoseintolerant kids want ice-cream

tredje gången nu på 5 minuter som jag klickar upp denna ruta. har fortfarande inget att skriva utan att det blir det vanliga "idag har jag.. bla bla" så det låter jag helt enkelt vara. nu vet ni att jag lever i alla fall. at the moment ser jag på TAAHM, äter apelsin och dricker kaffe.

i eftermiddag ska vi i alla fall till 3-åringens skola då de har parad. minns inte vad det hette men de ska gå med lyktor och sjunga. gisela lär nog skriva det i en kommentar haha :)

PUSS

med risk för att låta som alla andra bloggare

jag har haft sjukt lite att göra ikväll vilket fick mig att läsa lite extra många bloggar. kom in på lindaslya(.blogg.se) och hittade länk till en utav alla miljoners gratis-sidor. well, tänkte jag, och blev medlem. detta var 2 timmar sedan och jag har redan 8 värvningar och kan alltså redan välja mellan:

- 500kr hos kicks
- 500kr hos MQ
- 6 st biobiljetter
- 20 trisslotter

testa själva och se hur enkelt det är. klicka här och bli medlem

nu ska jag ta och get some sleep. vi hörs nog imorgon puss!

two and a half men, säsong 6

avsnitt 1

avsnitt 2

avsnitt 3


5 november

idag har jag och H tagit med de två minsta till doktorn, de fick 2 sprutor var som jag inte har en aning om vad det var mot/för. hur som helst är risken för feber hög nu idag. så mycket vet jag. och att 1-åringen fick 3 gelebjörnar efteråt av doktorn. jag vill minnas att jag aldrig fått godis hos doktorn. vad ger dem till feta barn då? well.. förutom det har jag mest gått runt runt i huset med bebisen i sån bär-sele. mina axlar är ett freakin minne blott. han börjar bli stor, det börjar han.

en rolig notis btw: igår när jag var med de två äldsta på lekplatsen frågade jag en mamma hur gammal hennes lilla lilla lilla pojke var. mamman ba "han fyller 2 i januari, men han är vääääldigt utvecklad för sin ålder" jag och H kunde inte sluta skratta på vägen hem, lillkillen var alltså 1 månad äldre än min (haha) 1-åring, och kunde knappt gå, kunde verkligen inte prata och såg ut att vara 8 månader gammal.

min 1-åring kan minsann prata både tyska och engelska helt okej och springer typ lika bra som 3-åringen.

nästa inlägg kommer att handla om världens bästa serie, TAAHM.
tschüss


sveriges roligaste man?

kristoffer appelkvist.






och du går runt och sparkar löv

igår somnade jag klockan 22. hur ofta har det hänt liksom? typ aldrig.

imorse tog jag med mig min 1-åring på långpromenad längs rhein, gick i någon timme med lars i ipoden och pratade om ingenting som man gör med en 1-åring.. han är så underbar min lilla plutt. ååååh.

nu har jag bokat hemresan den 12-16 november, känns så skönt att ha på papper att det faktiskt blir av. har dessutom skrivit ner (haha, gisela) varenda detalj om resan så jag inte missar något. bokade dessutom en timmes internet på tåget så jag har något att göra, haha. nirrrd.

nu tror jag minsann jag hörde barnen på övervåningen. måste gå! pussss

min elfte måndag i tyskland

i morse vaknade jag trots att inget alarm ringde. tittade på klockan - 07:58. är jag bäst eller är jag bäst? (jag börjar 8 för er som inte fattar) 3-åringens skola är stängd idag, så jag har dragit runt på båda killarna i dubbelvagnen längs rhein nu på morgonen. nyss fick han världens utbrott och skrek i typ en halvtimme, och nu sover dem. tystnad alltså, en utav världens mest underskattade saker.

nu sitter jag och äter fruktsallad och läser bloggar, och härifrån tänker jag inte röra mig förrän tidigast klockan 15. så äre.

PUSS


lördag 1 november

igår klockan 19:00 satte jag mig på tåget mot aachen. kom fram typ 21:40 eller något. gisela kom och hämtade mig med sin coola bil, och vi åkte hem till henne och gjorde oss i ordning det snabbaste ever. efter typ 20 minuter styrde vi oss mot aachen igen. först buss, sen tåg och sist taxi sista biten till starfish, där vi möts av kön från helvetet. tänk er yrankö gånger 4, så var det. vi köade en timme för att komma in på krogen liksom. hur ofta händer det? haha. i alla fall kom vi in till slut, och dansade tills klockan blev halv tre eller något, då vi gick ut igen och tog en taxi till aachen, bytte till tåg och sen taxi igen hem till gisela. as rolig kväll bortsett från kön!

imorse åkte vi till düsseldorfs flygplats eftersom gisela ska hem till sverige nu i 2 veckor (buhu), så vi satt ett tag på starbucks innan gisela gick in till taxfreen, och mitt tåg gick inte förrän typ 45 minuter senare, så jag gick till starbucks igen och köpte med mig en vanilla latte som nog är det godaste som finns. när jag skulle betala säger killen i kassan "it's okay, it's a gift from me" haha! tackaaar som maria skulle sagt.



nu kom jag i alla fall hem till huset för ca 3 timmar sen, och om typ 2 timmar ska jag möta upp louise i stan, vi ska se high school musical 3 igen, haha. såna är vi liksom. ska äta ihjäl mig på popcorn. stört gott.

hörs sen då! PUSS


RSS 2.0