ASUS Eee PC 900-W054 white

nu är denna vackra skapelse snart min. en vit minilaptop fran asus. mjau! den väger mindre än 1 kg och följer utan problem med i väskan. perfekt nu när jag kommer att resa en hel del.

Dela med dig av dina foton från resan redan innan du kommit hem. Shoppa på webben utan att koppla in sladdar. Lek och lär med den senaste teknologin utan att behöva läsa tekniska manualer. Spela, koppla av eller bli underhållen on the go med skaksäker design. Kontakta vänner och familj med bara några klick.

Mobilitet & Pålitlighet
Eftersom Eee är hälften så stor som vanliga notebooks och väger mindre än 1 kg kan du ta med den överallt. Skakningar eller stötar är inte längre ett problem. Eee har en pålitlig, stabil hårddisk av solid-state-typ som är stöttålig.
Strömsnål design ger längre batteritid då du är på väg.

Arbete & anslutbarhet
Du är alltid uppkopplad med den inbyggda WiFi 802.11 b/g som automatiskt upptäcker och ansluter till Internet vid varje hotspot. Programvara för dokument och e-post är inkluderade i Eee PC, tillsammans med en samling annan produktiv programvara som du kan behöva.
Ladda upp foto och video och dela med dig direkt via Flickr eller YouTube utan att behöva vänta till du kommer hem.

Media & underhållning
Njut av musik och video med hjälp av ett omfattande stöd för en mängd olika typer av digital multimedia. Logga in på Skype eller andra nätverk, och du kan kontakta vänner överallt, när som helst.
Undvik trassel med kablar tack vare inbyggd kortläsare, webbkamera, högtalare och mikrofon.

Kommentarer
Postat av: anna

hoppas du har det toppen därborta, låter sjukt spännande iaf, du peppar mig att fara nånstans långt bort i satan ;) vad har du för skype? pöss!

2008-09-01 @ 18:24:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0