13 oktober

sådärja. precis i detta nu är ett paket på väg till hur nummer 187 på vägen vid rhein. ett paket innehållande: 1 solo, 1 veckorevyn och en påse lösviktsgodis.  jag sitter typ redan och tittar efter postgubben och pappa skickade paketet imorse.

well. imorse när jag vaknade var jag stört trött. så jävla äckligt. men man kan ju inte gärna somna om när man bor i huset man jobbar i, så det var bara att tvinga sig upp för trapporna. satt dock i soffan med bebisen och halvsov medans hostmum och 1-åringen tog 3-åringen till skolan. sen tog jag en promenad med 1-åringen på typ 1,5 timme medans städerskan var här. som jag nämnt förut så är det omöjligt att städa när han är hemma eftersom han älskar dammsugaren och alltid måste hjälpa till. jag älskar förresten när städerskan är här för på bara 5 minuter får hon mitt rum att bli helt skinande rent. ni ska se golvet nu alltså. jag vågar knappt gå på det.

nu på eftermiddagen kommer hostmums kompis hit med sin dotter som är lika gammal som 3-åringen. ni vet hon som ser ut som suri cruise. så äckligt söt är hon. vi ska nog gå till parken för det är sommarväder idag igen. 22 grader tror jag ganska bestämt att jag såg. inte helt fel endå.

puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0